Monday				
07:30-08:45	breakfast			
09:15-10:00				
10:00-10:30	welcome, organization, and introductions coffee @ Cafeteria (S006 in the castle)			
10:30-12:15	Lead: Mathias Payer	Discussion: Real-world deployment (incl. bridging formal methods and practical		
12:15-14:00	(remote)	deployment) + remaining frontiers for secure compilation research		
12:13-14:00		Formalizing ISA acquirity quarantees in the form of universal contracts	30 mins	
14:30-14:50	Dominique Devriese Jan Reineke	Formalizing ISA security guarantees in the form of universal contracts		
14:50-14:50 14:50-15:10	Marco Guarnieri	Hardware-Software Contracts and Secure Programming	20 mins	
		Hardware-Software Security Contracts and Secure Compilation	20 mins 30 mins	
15:10-15:40	Marco Patrignani	Compositional Secure Compilation against Spectre		
15:40-16:10 16:10-16:40	Gang Tan Compiler-based side-channel detection and mitigation 30 mins, remote (ES   cake Cake			
16:40-17:10	Gilles Barthe	Enforcement and compiler process of fine grained constant time policies	20 mina, romoto (CET)	
		Enforcement and compiler preservation of fine-grained constant-time policies	30 mins, remote (CET)	
17:10-17:40	Drew Zagieboylo	Verifying Speculation Security of Processor Implementations	30 mins, remote (EST)	
17:40-18:00	Deian Stefan	Swivel: Hardening WebAssembly against Spectre	20 mins, remote (PST)	
Tuesday				
07:30-08:45	breakfast			
09:00-10:00		Spare time, for instance for working in small groups		
10:00-10:30	coffee @ Cafeteria (S006 i	n the castle)		
10:30-12:15	Lead: Marco Guarnieri	Discussion: Micro-architectural attacks and countermeasures + Secure compilation against side-channels		
12:15-14:00	lunch			
14:00-14:40	Peter Sewell	Morello status and verification	40 mins, remote (UK)	
14:40-15:10	Shweta Shinde	A Wishlist for the Next Generation of Trusted Execution Environments	30 mins	
15:10-15:40	Stefan Brunthaler	Are Compiler Optimizations Doing it Wrong? An Investigation of Array Bounds Checking Elimination	30 mins	
15:40-16:00	David Chisnall	Project Verona: An abstract machine allowing partial verification	20 mins, remote (UK)	
16:00-16:30	cake @ Restaurant			
16:30-17:00	Thomas Van Strydonck	Cerise: Program Verification on a Capability Machine in the Presence of Untrusted Code	30 mins	
17:00-17:30	Mads Dam	On information flow preserving refinement	30 mins, remote (CET)	
17:30-17:50	Kostya Serebryany	Hardware-assisted testing in production	20 mins, remote (PST)	
17:50-18:00	Marco Patrignani	Compositional Secure Compilation against Spectre (continued)	10 mins	
18:30-19:30	dinner			
19:30-21:00	Organizers: Mathias Payer and David Chisnall	All-hands social (on-site and remote) on Gathertown		
Wednes	0 <b>ay</b> breakfast			
07:30-08:45	Dreakiast			
09:00-10:00	aaffaa @ Cafataria (2006 ii	Spare time, for instance for working in small groups		
10:00-10:30 10:30-12:15	coffee @ Cafeteria (S006 in Lead:	Discussion: New security architectures (including TEEs, Morello, and verifying		
12:15-14:00	Shweta Shinde lunch	properties of such architectures).		
12:13-14:00	Catalin Hritcu	Formally verifying a secure compilation chain for unsafe C components	40 mins	
14:40-15:20	Akram El-Korashy	Proof techniques for secure compilation with memory sharing	40 mins	
15:20-16:00	Chung-Kil Hur	Conditional Contextual Refinement	40 mins, remote (UK)	
16:00-16:30	cake @ Restaurant			
16:30-17:00	Roberto Blanco	Formalizing Stack Safety as a Security Property	30 mins	
17:00-17:40	Zhong Shao	CompCertO: Compiling Certified Open C Components	40 mins, remote (EST)	
	& Jérémie Koenig			
17:40-18:00	Ingrid Verbauwhede	How we design hardware and what it costs?	20 mins	
Thursda	У			
07:30-08:45	breakfast			
09:00-10:00	Lead: Catalin Hritcu	Short hike around Dagstuhl (starting at Cafeteria)		
10:00-10:30	coffee @ Cafeteria (S006 in the castle)			
10:30-12:15	Lead: Dominique Devriese	Discussion: Verification techniques (broad verification frameworks and specific proof techniques for secure compilation)		
12:15-13:40	lunch + photo			
12.40 14.00	Ingrid Varbouwhada		20 mina	

How we design hardware and what it costs? (continued)

Cross-Language Attacks

Automatic inference of effective compartmentalization policies

WebAssembly as an intermediate language for safe interoperability

20 mins

40 mins, remote (CET)

40 mins, remote (EST)

30 mins, remote (EST)

13:40-14:00

14:00-14:40

14:40-15:20

15:20-15:50

Ingrid Verbauwhede

Zoe Paraskevopoulou

Mathias Payer

Nathan Burow

15:50-16:00	Matteo Busi	Securing Interruptible Enclaved Execution on Small Microprocessors	10 mins
16:00-16:30	cake @ Restaurant		
16:30-17:10	Anitha Gollamudi	Preserving Memory Safety from C to MSWasm	40 mins
17:10-17:40	Nikos Vasilakis	Software Supply Chains: Challenges and Opportunities	30 mins, remote (EST)
17:40-18:00	Per Larsen	Changing Compilation without Changing the Compiler	20 mins, remote (PST)
Friday			
07:30-08:45	breakfast		
09:00-10:00	Lead: Deepak Garg	A wishlist of useful abstractions and try to see how they could apply to various kinds of targets	
10:00-10:30	coffee @ Cafeteria (S006 in the castle)		
10:30-12:15	Lead: David Chisnall (remote)	Discussion: Interoperability (interoperability between languages, varying trust between components, compartmentalization)	
12:15-14:00	lunch		