Guidelines		
Breakfast: 07:30-80:45 am		
Coffee break: from 10 am (flexible)		
Lunch: at 12:15 pm		
Coffee & Cake: from 3 to 4 pm (flexible)		
Dinner: at 6 pm		
Tentative Schedule		
Day 1 - Monday	Day 2 - Tuesday	Day 3 - Wednesday
7:30 (75min)	7:30 (75min)	7:30 (75min)
Breakfast	Breakfast	Breakfast
8:45 (105min)	8:45 (90min)	8:45 (90min)
5.15 (1.00.m.n)	60min Parosh Abdulla [REMOTE] Consistency	o. 15 (co)
	and Persistency in Program Verification:	20min Brian Demsky [REMOTE] Model
30min Initiation discussion	Challenges and Opportunities	Checking Persistent Memory Programs
60min Michael Scott The Case for Buffered Persistence	20min Brijesh Dongol View-Based Owicki– Gries Reasoning for Persistent x86-TSO	20min Mark Batty Isolating the thin air problem: semantic dependency for optimised concurrency
		20min Peter Sewell [REMOTE] A taste of
15min ***Extra discussion time	10min ***Extra discussion time	Armv8-A relaxed virtual memory
		30min ***Extra discussion time
10:30 (30min)	10:15 (30min)	10:15 (45min)
Coffee	Coffee	Coffee
11:00 (75min)	10:45 (90min)	11:00 (75min)
20min Kostis Sagonas TSOPER: Efficient	20min Michalis Kokologiannakis PerSeVerE:	
Coherence-Based Strict Persistency	Persistency Semantics for Verification under Ext4	*** Discussion and summary
30min Viktor Vafeiadis Non-Temporal Stores and their Semantics	20min Heike Wehrheim Modularizing verification of durable opacity	
25min ***Extra discussion time	20min Artem Khyzha [REMOTE] Abstraction for crash-resilient objects	
	30min ***Extra discussion time	
40.45 (00m/tm)	40.45 (90 m to)	40.45
12:15 (90min)	12:15 (90min)	12:15
Lunch	Lunch	Lunch
10.10.70		
13:45 (75min)	13:45 (90min)	
20min Artem Khyzha [REMOTE] Taming x86- TSO Persistency	60min Erez Petrank Persistent Lock-Free Data Structures for Non-Volatile Memory	
20min Jeehoon Kang [REMOTE] Revamping Hardware Persistency Models: View-Based and		
Axiomatic Persistency Models for Intel-x86 and	20min Michal Friedman General Constructions	
Armv8	for Non-Volatile Memory	
20min William Wang Architectural Support for		
Persistent Memory 15min ***Extra discussion time	10min ***Extra discussion time	
EAR GOODSTOTE UTIL		
15:00 (60min)	15:15 (45min)	
Coffee and Cake	Coffee and Cake	
16:00 (120min)	16:00 (120min)	
20min Peter Sewell [REMOTE] The ISA semantics / concurrency model interface	20min Michael Bond Persistent transactions: desirable semantics and efficient	
20min Hagit Attiya [REMOTE] Recoverable self-implementations of primitive operations	20min Limin Jia [REMOTE] Formal foundations for intermittent computing	
20min Maged M. Michael Hazard Pointer Synchronous Reclamation	20min Paul McKenney [REMOTE] weak memory schemes used in Linux-kernel code	
60min ***Extra discussion time	60min ***Extra discussion time	
18:00	18:00	
Dinner	Dinner	