Monday, November 4

Time	Title	Presenter	Duration
7:30- 9:00	Breakfast		
	Session Chair: Frederik Armknecht		
9:00	Welcome and Information	Frederik Armknecht	10 min
-	Survey Results	Melanie Volkamer	15 min
10:30	Identifying the EU Research Priorities in Cybersecurity	Fabio di Franco	60 min
10:30- 11:00	Coffee		
Session Chair:			
11:00	Spectre, Meltdown, and the failure to consider timing channels in processor design	Yuval Yarom	30 min
12:00	Human involvement in highly automated systems	Joachim Meyer	30 min
12:15- 13:45	Lunch		
Session Chair:			
14:00	Applied Experience in Security Failures (Talk)	Stephan Somogyi	30 min
15:30	Technical Security and Adjacent Disciplines (Discussion)	Stephan Somogyi	60 min
15:30- 16:00	Coffee and Cake		
Session Chair:			
16:00- 17:00	DRM and Media Security: Can it be made secure?	Stefan Katzenbeisser	60 min
17:00- 18:00	Discussion: <i>What do we mean by failures?</i> Wrap Up		
18:00- 19:00	Dinner		

Tuesday, November 5

Time	Title	Presenter	Duration	
7:30- 9:00	Breakfast			
	Session Chair:			
9:00-9:45	How can software incident story-telling be used to improve SE industry and education practices?	Lucy Hunt	45 min	
9:45 - 10:30	Security Product Certification	Volkmar Lotz	45 min	
10:30-11:00	Coffee			
11:00 - 12:00	Security and Human Behaviour	Angela Sasse	60 min	
12:15-13:45	Lunch			
14:00-15:30	Trusted Computing: The Biggest Failure or Opportunity?	Ahmad Sadeghi	90 min	
15:30-16:00	Coffee and Cake			
Session Chair:				
16:00-17:00	Blockchain	Ghassan Karame	60 min	
17:00 - 18:00	DDoS still challenging 20 years later	Sven Dietrich	60 min	
18:00-19:00	Dinner			

"Biggest Failures in Security" 2019

Wednesday, November 6

Time	Title	Presenter	Duration	
7:30- 9:00	Breakfast			
	Session Chair:			
9:00-9:30	Trying to Avoid he Failures of the Future	Kai Rannenberg	30 min	
9:30-10:00	Discussion on Datasets	Hervé Debar	30 min	
10:00-10:30	Memory Corruption Vulnerability Exploitation and Mitigations	Michalis Polychronakis	30 min	
10:30-11:00	Coffee			
11:00 - 12:00	Working Group Session 1: Defining the topics and groups		60 min	
12:00-12:15	Group Photo			
12:15-13:45	Lunch			
Excursion, Hike, Free for Discussions				
15:30-16:00	15:30-16:00 Coffee and Cake			
Excursion, Hike, Free for Discussions				
18:00-19:00	D	inner		

Thursday, November 7

Time	Title	Presenter	Duration	
Time	The	Tresenter	Duration	
7:30- 9:00	Breakfast			
	Session Chair:			
9:00-9:30	Attacker Model for Wireless Communication	Christian Müller	30 min	
9:30-10:00	Attacker Models and Assumption Coverage	Felix Freiling & Frederik Armknecht	30 min	
10:30-10:30	The relation of business models and security (failures)	Sebastian Pape	30 min	
10:30-11:00	(Coffee		
Session Chair:				
11:00 - 12:00	Working Group Session 2		60 min	
12:15-13:45	Lunch			
Moderation:				
14:00-14:30	Challenges of Regulating Security	Christoph Sorge	30 min	
14:30-15:30	The Need for Hardware Roots of Trust	Ingrid Verbauwhede	60 min	
15:30-16:00	Coffee and Cake			
Session Chair:				
16:00-16:30	What makes CS/IT so successful makes security so unsuccessful.	Moti Yung	30 min	
16:30 - 18:00	Working Group Session 3		90 min	
18:00-19:00	Dinner			

Friday, November 8

Time	Title	Presenter	Duration	
7:30- 9:00	Breakfast			
	Session Chair:			
9:00-9:30	Security Issues in Real World Embedded Devices	Lennert Wouters	30 min	
9:30-10:00	Failures in TLS implementations and/or Critical view on IETF principles	Olivier Levillain	30 min	
10:00 - 10:30	The Biggest Failures to "Protect" You in the Internet	Vasily Mikhalev	30 min	
10:30-11:00	Coffee			
Session Chair:				
11:00 - 12:00	Reports, Wrap Up		60 min	
12:15-13:45	Lunch			