| | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday |
|-------|--|--|---|--|---|
| 8:50 | Organizers | | | | |
| | (<i>Opening Remarks,</i> 10 min) | | | | |
| 9:00 | Claus Schnorr Factoring Integers by CVP Algorithms for the Prime Number Lattice (45 min) | Krysta Svore LIQUi >: A Software Architecture for Quantum Computing (45 min) | Martin Roetteler Dihedral HSP: on efficiently solvable instances and small scale simulations in LIQUII> (30 min) Alexei Bocharov Synthesis of efficient quantum | Enrico Thomae How to address Post- Quantum in Economy (30 min) | Thijs Laarhoven Combining lattice sieving algorithms with (quantum) nearest neighbor methods (30 min) |
| 9:45 | BREAK | BREAK | circuits (30 min) | BREAK | BREAK |
| 10:10 | BREAK | Bitti | BREAK | BRE/ III | BRE/ III |
| 10:15 | Tsuyoshi Takagi Improvement on BKZ lattice reduction algorithm | Dan Bernstein Trapdoor simulation of quantum algorithms | | Bradley Lackey Danger of failure in post- quantum key agreements | Kirill Morozov On security of the Courtois-Finiasz-Sendrier |
| 10:30 | (30 min) | (30 min) | Michele Mosca On the robustness of bucket | (30 min) | signature (30 min) |
| 10:45 | BREAK | BREAK | brigade quantum RAM (30 min) | BREAK | Anthony Leverrier Quantum Differential |
| 11:05 | | | BREAK | | Cryptanalysis |
| 11:15 | Sean Hallgren How hard is deciding trivial versus nontrivial in the dihedral coset problem? (30 min) | Tommaso Gagliardoni Semantic Security and Indistinguishability in the Quantum World (30 min) | Frank Wilhelm-Mauch Progress towards quantum processors and quantum interfaces: Why experim. start listening to computer science (60 min) | Jintai Ding Authenticated Key Exchange based on LWE (30 min) | (30 min) |
| 11:45 | DISCUSSION TIME | DISCUSSION TIME | | DISCUSSION TIME | |
| 12:15 | LUNCH | LUNCH | LUNCH | LUNCH | LUNCH |
| 2:15 | | | | Jean-François Biasse Finding a generator of a principal ideal (30 min) | |
| 2:45 | Alexander Belovs Gapped Group testing with applications (30 min) | Gorjan Alagic Obfuscation and quantum encryption (30 min) | | Alexander May Shortest Vectors and the DCP (30 min) | |
| 3:15 | COFFEE/TEA | COFFEE/TEA | - | COFFEE/TEA | |
| 4:15 | Tanja Lange Discussion on proposals for secure post-quantum cryptography (30 min) | Maris Ozols Continuous permutations and entropy power inequalities (30 min) | | Andreas Hülsing Hash-based signatures: recent results and other updates (30 min) | |