Dagstuhl Seminar on the Network Calculus Tentative Program

Monday, March 9

Time	Session	Topic	Chair
07:30-08:45		Breakfast	
09:00-09:30		Welcome and general introduction	Markus
09:30-10:30	S1: 60 min	One minute madness, introduction of participants,	Florin
		expectations, topics of interest for open session	
10:30-11:00		Coffee	
11:00-12:00	S2: 60 min	Seed talk George Kesidis	Jörg
12:15-13:30		Lunch	
14:00-15:30	S3: 90 min	Wireless: (presentations, 20 min. incl. discussion)	Markus
		Yuming Jiang	
		Eduard Jorswieck	
		James Gross	
		Sami Akin	
15:30-16:00		Coffee	
16:00-17:45	S4: 105 min	Wireless:	Markus
		Hussein Al-Zubaidy	
		Nico Becker	
		Felix Poloczek	
		Network calculus roadmap: discussion of open	
		problems and promising approaches in plenary	
18:00-19:15		Dinner	
evening		Network calculus pub quiz in the wine cellar	Jens

Tuesday, March 10

	T		T
Time	Session	Topic	Chair
07:30-08:45		Breakfast	
09:00-10:00	S5: 60 min	Seed talk Peter Buchholz	Jörg
10:00-12:00	S6: 120 min	Group work (includes coffee break):	Jörg
		identify an upcoming, relevant research topic where	
		performance evaluation can be expected to make a	
		key contribution, define the requirements for theory;	
		how would a model/approach look like?	
12:15-13:30		Lunch	
14:00-15:30	S7: 90 min	Computational aspects, Application modeling	Jens
		and Tool support (CAT):	
		Marc Boyer	
		Kai-Steffen Hielscher	
		Kai Lampka	
		Steffen Bondorf	
15:30-16:00		Coffee	
16:00-17:45	S8: 105 min	Computational aspects, Application modeling	Jens
		and Tool support (CAT):	
		Anne Bouillard	
		Giovanni Stea	
		Yashar Ghiassi-Farrokhfal	
		Amr Rizk	
		Michael Beck	
18:00-19:15		Dinner	
19:15-20:00	S9: 45 min	Feedback from group work: collection of open	Jörg
		problems and potentialities of network calculus	

Wednesday, March 11

Time	Session	Topic	Chair
07:30-08:45		Breakfast	
09:00-10:30	S10: 90 min	Related Methods:	Jörg
		 Almut Burchard, 	
		Adi Rosen	
		Gabriel Scalosub	
		Nataly Youssef	
10:30-11:00		Coffee	
11:00-12:00	S11: 60 min	Open Session : topics of interest that emerge during	Florin
		the seminar	
12:00-12:15		Farewell	Markus
12:15-13:30		Lunch	
afternoon		For all who stay, Dagstuhl offers options for hiking,	
		cycling, playing pool, making music, discussing, etc.	